Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Szemere weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekLEGO szerepe az oktatásban az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskolában

Havi félmillió forint és egy önkormányzati bérlakás Gyurcsány kazincbarcikai emberének

A Demokratikus Koalíció (DK) Borsod_04 választókerületének vezetője, pontosan Gyurcsány kazincbarcikai helytartója Molnár Zoltán, aki nagy fölénnyel nyert az október 13-i önkormányzati választáson a körzetében. Természetesen senki nem tudja felsorolni azokat az érdemeket, amelyekért a körzet bigott kommunista szavazói öt évre, ismét önkormányzati mandátumhoz juttatták Gyurcsány emberét.

TOVÁBB

Fülöp Attila: az egyház fontos résztvevője a szociális gondoskodásnak

Az egyház fontos résztvevője a szociális gondoskodásnak, amely soha nem lehet állami monopólium - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára csütörtökön Pécsen.

TOVÁBB

Fidesz: a bevándorláspárti uniós migránspolitika megbukott

A bevándorláspárti uniós migránspolitika megbukott - írta honlapján a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja csütörtökön.

TOVÁBB

Kásler: számos pozitív intézkedés történt az egészségügyben az elmúlt években

Számos pozitív intézkedés történt az egészségügy területén az elmúlt években, ezek a megelőzésre, a szűrőprogramok kiterjesztésére vagy az alapellátás megerősítésére fókuszáltak - mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.

TOVÁBB

Varga Judit: az Európai Unió válságban van

Az Európai Unió (EU) válságban van, de ez utat nyithat valami újnak - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtökön Budapesten, a Polgári Magyarországért Alapítvány által az emberi jogok napja alkalmából rendezett konferencián.

TOVÁBB

Korábbi hírek