Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Szemere weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekLEGO szerepe az oktatásban az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskolában

Jakabnak mielőbb ki kell verni Veresből a havi egymillió forintos miskolci alpolgármesteri posztot

A mai nap szenzációs híre, Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere kilépett a Jobbikból. Közösen kiadtak egy nyálas nyilatkozatot, melyben Mirkóczi kifejti, hogy nem azért hagyja ott a pártot, mert süllyed a hajó, és egyébként is egyetért a Jobbik irányvonalával. Az előadott mese szerint, Eger vezetőjeként nem akar pártpolitizálni! Míg Jakabbal elregélték a fabulát, addig jó néhány helyen megszűnt a helyi szervezet. Az egykor szebb napokat látott nemzeti párt maradék roncsában kitört elégedetlenség miatt, veszélyben Jakab elnöki tiszte.

TOVÁBB

Kisiklott egy tehervonat Hatvannál

Kisiklott egy tehervonat Hatvan állomáson - közölte a Mávinform kedd este az MTI-vel.

TOVÁBB

Száz alá csökkent az új napi fertőzöttek száma Belgiumban

A koronavírus-járvány március elejére datált belgiumi megjelenése óta először csökkent száz alá a fertőzéssel újonnan regisztráltak száma az országban. Tovább csökkent a fertőzés okozta betegségben elhunytak száma is, a kórházba szállítások aránya azonban stagnál. Hollandiában tovább csökkent az új fertőzöttek száma, de még meghaladja a 100-at. Luxemburg egy hete nem adott hírt egyetlen új elhalálozásról sem, egy nap alatt mindössze egy ember esetében lett pozitív a vírusteszt eredménye.

TOVÁBB

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

TOVÁBB

Varga Judit: a Digitális Szabadság Bizottság kérdésekkel fordult a Facebook regionális igazgatójához

A Digitális Szabadság Bizottság levélben fordult a Facebook regionális igazgatójához, annak tisztázása érdekében, hogy a közösségi oldal felügyelőbizottságának eljárásában teljesülnek-e az átláthatóság és a politikai semlegesség követelményei - közölte az igazságügyi miniszter kedden Facebook-oldalán.

TOVÁBB

Korábbi hírek