Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Szemere weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekHavi félmillió forint és egy önkormányzati bérlakás Gyurcsány kazincbarcikai emberének

A Demokratikus Koalíció (DK) Borsod_04 választókerületének vezetője, pontosan Gyurcsány kazincbarcikai helytartója Molnár Zoltán, aki nagy fölénnyel nyert az október 13-i önkormányzati választáson a körzetében. Természetesen senki nem tudja felsorolni azokat az érdemeket, amelyekért a körzet bigott kommunista szavazói ötévre, ismét önkormányzati mandátumhoz juttatták Gyurcsány emberét, havi félmillió forintos tiszteletdíjért.

Ne keressük azokat a városatyai érdemeket, mert nincsennek. Ugyanis Molnár Zoltán az elmúlt ötéves ciklusban, egyetlen egy alkalommal nem szólalt fel a képviselő-testületi üléseken. Ami meglepő, a körzetében sokan nem is ismerték!

Sokadjára bebizonyosodott, hogy ha Kazincbarcikán Caligula lovát indítanák a választáson, odateszik mellé a piros szegfűt, akkor biztos lehet abban, hogy megválasztják. Abban is biztos lehet az sem számít, hogy tett-e valamit az őt delegáló közösség érdekében. 

Molnár Zoltán az ötéves mandátum mellé kapott havi 498 000 Ft-ot, és egy önkormányzati lakás bérleti jogát.

Hírportálunk korábban, számos esetben beszámolt, hogy emberek tucatjait raktak utcára Kazincbarcikán önkormányzati lakásokból, mert hibájukból, vagy önhibájukból nem tudták fizetni a bérleti díjat.

Gyurcsány embere úgy bérelhet önkormányzati lakást, hogy az önkormányzattól kapott havi félmillió forinton felül, a BorsodChem Zrt-nél dolgozik főállásban. 

(di)