Köszöntő
Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük Önt Szemere weboldalán. Jó böngészést kívánunk!TOVÁBB

Pályázatok


LetöltésekJakabnak mielőbb ki kell verni Veresből a havi egymillió forintos miskolci alpolgármesteri posztot

A mai nap szenzációs híre, Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere kilépett a Jobbikból. Közösen kiadtak egy nyálas nyilatkozatot, melyben Mirkóczi kifejti, hogy nem azért hagyja ott a pártot, mert süllyed a hajó, és egyébként is egyetért a Jobbik irányvonalával. Az előadott mese szerint, Eger vezetőjeként nem akar pártpolitizálni! Míg Jakabbal elregélték a fabulát, addig jó néhány helyen megszűnt a helyi szervezet. Az egykor szebb napokat látott nemzeti párt maradék roncsában kitört elégedetlenség miatt, veszélyben Jakab elnöki tiszte.

Ezt maga a pártelnök is érzékeli, már csak abból is, hogy vészesen lecsökkent a játszótere. Értesülésünk szerint, Jakab még meglévő alkupozícióját kihasználva akar egy alpolgármesteri posztot megszerezni Miskolcon bizalmasának, Badány Lajosnak. Azt is rebesgetik, hogy a baloldali húsosfazéknak tekintett Miskolc Holding igazgatóságába is szeretnének bekerülni, ahol mostanában a nagy üzletek köttetnek.

Korábbi értesüléseink szerint a Jobbik mellett az MSZP is pályázik egy alpolgármesteri posztra, melyre Mokrai Mihályt jelölték a futottak még kategóriából. Mindenki előtt ismert, hogy Miskolc 2010. előtti katasztrófális állapotáért Káli Sándor alpolgármestereként Mokrai elvtárs is felelős. A Jobbik még „tegnap” elzárkózott Mokrai elvtárs alpolgármesteri jelölésétől, kérdés az, hogy a mai nap eseményeinek hatására enged-e?

Bár a kommunistákat ismerve bárkit, különösen az elvtársaikat, minden szívfájdalom nélkül hátba szúrnak. Úgy tudjuk, a miskolci MSZP a szivárványkoalíció egybetartása miatt, elengedi Mokrai kezét. Ha az MSZP mégis átviszi a Jobbikon Mokrai jelölését, ez azt jelenti, hogy Jakab már hazai pályán is politikai hulla.

Innentől válik érdekessé a történet. A miskolci jobbikosok sarokba tudják-e szorítani Veres Pált és szövetségeseit, vagy már annyira meggyengültek, hogy ott sem veszik komolyan őket. Bár a jólértesültek úgy tudják, néhány jobbikos önkormányzati képviselőt megkörnyékeztek, és pártjuk elhagyására biztatták. Mindenesetre a következő napok, hetek választ adnak ezekre a kérdésekre.

Korábbi írásunkat a címre kattintva elolvashatja:

Jakab Péter régi barátjának szerez állást Miskolcon – a Jobbik nagyobb részt követel a miskolci baloldali osztogatásból